Wij maken de meest circulaire keukens
van Nederland

Wij maken klimaatvriendelijke keukens voor corporaties, investeerders en kantoren. Betaalbaarder dan de keukens die je nu nog koopt en de meest circulaire in de markt.

We vernieuwen onze keukens continu. Want Nederland is een broeinest van innovatie. Terwijl jij dit leest, ontdekken wetenschappers en ondernemers nieuwe materialen, die onze keukens nog klimaatvriendelijker maken. 

Niets geeft ons zo’n kick als ons land verduurzamen met Nederlandse spitsvondigheid. Ons bedrijf komt uit die traditie van innovatie voort.

Zo verdienen wij ons brood: met klimaatvriendelijke keukens die huren betaalbaar houden en je zakenrelaties imponeren.

Onze fabriek
In onze keukenfabriek in Ridderkerk werken tientallen mensen. We experimenteren er met de nieuwste ontdekkingen. Aanrechten zonder giftige hars. Gootstenen die we stevig vastklemmen, zonder lijm, zodat reparatie eenvoudig is. Kastjes gemaakt van planten, die weer aangroeien in de decennia dat mensen de keuken gebruiken.

Betaalbaar en klimaatvriendelijker
Onze keukens zijn betaalbaarder dan traditionele keukens. Reparatie is eenvoudig en de levensduur verdubbelt. Zo houden we huren betaalbaar. We rekenen dit graag voor.

En als ondernemer maak je indruk op je zakenrelaties. We verwerken Neerlands nieuwste ontdekkingen in onze keukens. Met een NoWa-keuken hoor je bij de duurzame voorhoede.

Wil je ook zo’n duurzame keuken? Vul het contactformulier in, en we zoeken contact.