Onze projecten

Voor vastgoedbeheerder Bouwinvest zijn in Eindhoven twee grote keukens geplaatst als eerste kennismaking met de Nowa Kitchen.

Grote pantry geplaatst in de showroom bij Interstuhl met exclusieve materialen en geleverd inclusief apparatuur.

In het woonzorgcomplex van Lister Buildings zijn in de 18 woningen een NoWa keuken geplaatst. 

In samenwerking met Nijhuis Bouw zijn in 5 mutatiewoningen van DeltaWonen deze standaard 3×3 keuken geplaatst inclusief kooknis en afwerking van de zijwanden 

Circulaire keukens voor sociale huurwoningen en kantoren

Keuken in de Uuthuuskes van TheNewMakers. Hiervan zijn er 14 stuks geplaatst in het oosten van het land. De bewoner kon zelf de kleurkeuze samenstellen.

In samenwerking met plantics bestaan de corpussen en de achterwand van deze keuken uit 100% biobased plaatmateriaal. 

In deze nieuwe demo keuken tonen we de ontwikkeling van een remontabele spoelbak. 

Een keuken mutatie binnen 5 uur gerealiseerd voor DeltaWonen in Zwolle. Samen met Lenferink en scholing door de Noabers.

In de Loftwoning van TBI is de keuken onderdeel van de ComfortCabin (debsanitaire module) van TheNewmakers.

210223_After-Reigershof 73_website

In samenwerking met De Noabers zijn er 15 woningen in bewoonde staat gerenoveerd met onze keuken. De bewoners konden via het digitale platform hun kleurkeuze aangeven.

Voor een nieuwbouwproject van 11 woningen in Lichtenvoorde heeft NoWa deze moderne greeploze keukens inclusief apparatuur geplaatst.

Een compacte NoWa Pantry voor het kantoor van Trebbe. 

Eerste showkeuken uit biobased materialen om het principe van de Nowa kitchen te demonstreren. Dit model is vrijstaand, maar wordt normaal aan de wand bevestigd. 

In de microwoning van Stijn is op slimme wijze de NoWa Kitchen geintegreerd met de rest van de inrichting. Zo kan hij op slecht 21 vierkante meter wonen.